Asztalitenisz

Már a pingponglabda is pattog

2017-08-30 Nyomtatás

Négy hónap szünet után ismét bajnoki pontokért játszanak az Erzsébeti SMTK asztaliteniszezői. A piros-fehérek hat csapattal vágnak neki a 2017–18-as évadnak, közülük három hazai „pályán” kezdi meg szereplését.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Az új szezon első erzsébeti pingpongmeccsét a Budapest-bajnokság II. osztályának 1. csoportjában küzdő ESMTK IV játssza majd, csapatunk szeptember 4-én, hétfőn 18.30-kor csap össze a BVSC-Zugló V gárdájával az Ady Endre út 98. alatti általános iskola tornatermében. Két nappal később, szerdán szintén fél 7-kor kezdődik itt a Budapest-bajnokság I/A osztályában az ESMTK I találkozója a Mavex SE III ellen. Ugyanekkor csap össze az Ady Endre úton a kerületi bajnokság I. osztályának 3. csoportjában az ESMTK VI az ABC Centerline IV csapatával, valamint a IX., Ecseri út 7-ben, a Gundel Károly Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképző Iskola tornatermében a Budapest-bajnokság II. osztályának 3. csoportjában az ESMTK V az ABC Centerline III együttesével.

Szeptember 7-én, csütörtökön a Budapest-bajnokság I/C osztályában szereplő ESMTK II áll asztalhoz, 17.45-kor kezdődik a mérkőzése a III., Templom u. 3. alatt (Békésmegyeren) a HCTC II gárdájával. A hetet pénteken a Budapest-bajnokság II. osztályának 2. csoportjában játszó ESMTK III zárja, a piros-fehérek fél 7-kor a X., Porcelán u. 3–9-ben meccselnek a Budai XI SE IX együttesével.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015