Asztalitenisz

Kettős rangadóval indul a hét

2017-02-27 Nyomtatás

Az Erzsébeti SMTK asztalitenisz-csapatai közül hétfőn kettő játszik bajnoki mérkőzést, méghozzá otthon, az Ady Endre úton.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Február utolsó hétfőjén két erzsébeti együttes lép asztalhoz. A Budapest I/C osztályban pingpongozó ESMTK II a BEAC I együttesét látja vendégül 18.30-kor Pesterzsébeten, az Ady Endre út 98. alatti általános iskola tornatermében. Ugyanekkor és ugyanitt lesz a Budapest II. osztály 1. csoportjában játszó ESMTK V meccse a HCTC-M-K AK II-WAS ellen.

Másnap, kedden a Budapest II. osztály 3. csoportjában szereplő ESMTK IV az ESZVK-Parazsak gárdájával csap össze a Marczibányi téri Ormai László Sportcsarnokban, a találkozó 18.45-kor kezdődik.

Az első tavaszi hónap első napján, szerdán 18.30-kor a Budapest-bajnokság I/A osztályban küzdő ESMTK I az Asztalitenisz Egyetem SE csapatát fogadja otthon, az Ady Endre úton. A Budapest II. osztály 2. csoportjában játszó ESMTK III este háromnegyed 7-kor a MAFC III-Pancho együtteséhez látogat a IX., Gyáli út 22-be.

A kerületi I. osztály 3. csoportjában szereplő ESMTK VI ebben a fordulóban nem játszik mérkőzést, szabadnapos. A kerületi II. osztály 1. csoportjában küzdő ESMTK VII március 2-án, csütörtökön 18.30-kor a XIV., Kaffka Margit köz 6. alatti Kaffka Margit Általános Iskola (a képen) tornatermében áll asztalhoz a Szufla SE X ellen.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015