Asztalitenisz

Ketten otthon, négyen vendégként

2017-03-05 Nyomtatás

Ezen a héten hat erzsébeti asztalitenisz-csapatért szoríthatunk, közülük négyen idegenben kísérlik meg a pontszerzést.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Március első hétfőjén két erzsébeti együttes játszik bajnoki pontokért. A Budapest II. osztály 2. csoportjában szereplő ESMTK III a Csepeli VAKE I, míg a Budapest II. osztály 3. csoportjában küzdő ESMTK IV a Brumi Szöcske Team I gárdáját fogadja 18.30-kor Pesterzsébeten, az Ady Endre út 98. alatti általános iskola tornatermében.

Másnap, kedden este fél 7-kor kezdődik a Budapest I/C osztályban pingpongozó ESMTK II meccse a BVSC-Zugló Szenior II együttese ellen a XIV., Szőnyi úti BVSC-csarnokban.

Egy nap szünet után, csütörtökön a piros-fehérek csapatai közül kettő lép asztalhoz. A Budapest-bajnokság I/A osztályban szereplő ESMTK I az Ikarus BSE I gárdájával csap össze 18.30-kor, a helyszín az imént már említett BVSC-csarnok lesz. A Budapest II. osztály 1. csoportjában játszó ESMTK V a Szufla SE IV vendége lesz ugyanebben az időpontban a Kaffka Margit Általános Iskola tornatermében, a XIV., Kaffka Margit köz 2-ben.

A hetet a kerületi I. osztály 3. csoportjában küzdő ESMTK VI zárja, amely pénteken 17.30-kor mérkőzik meg a Kispest Utánpótlás I csapatával a Gábor Áron Általános Iskola tornatermében, a XIX., Nádasdy u. 98-ban. A kerületi II. osztály 1. csoportjában játszó ESMTK VII ebben a fordulóban szabadnapos.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015