Asztalitenisz

Két hazai meccsel kezdődik a hét

2017-01-22 Nyomtatás

Az Erzsébeti SMTK asztalitenisz-csapatai január közepén folytatták szereplésüket a különböző bajnokságokban. A hónap utolsó teljes hetének nyitányaként két együttes játszik otthon.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Hétfőn este fél 7-kor az Ady Endre út 98. alatti általános iskola tornatermében a Budapest-bajnokság I/C osztályban szereplő ESMTK II a Budai XI SE III-Őrmező együttesét fogadja, ugyanekkor a Budapest II. osztály 3. csoportjában játszó ESMTK IV a Budai XI SE IV-Kontra gárdájával csap össze.

Szerdán három mérkőzésen állnak asztalhoz a piros-fehérek. A kerületi II. osztály 1. csoportjában küzdő ESMTK VII szintén hazai „pályán” játszik, 18.30-kor kezdődik a BEAC III elleni találkozó. A Budapest II. osztály 2. csoportjában pingpongozó ESMTK III ugyanebben az időpontban a HCTC-Magyar-Kínai AK I vendége lesz a XIV., Istvánmezei út 1-3-ban. A Budapest II. osztály 1. csoportjában játszó ESMTK V fél órával korábban, 18 órakor mérkőzik meg az Ikarus BSE II csapatával a X., Porcelán u. 3-ban.

A hetet a kerületi bajnokság I. osztály 3. csoportjában szereplő ESMTK VI zárja, a piros-fehérek pénteken 17.30-kor a BEAC II-vel játszanak a VII. kerületi Izabella utcában. A Budapest-bajnokság I/A osztályban pingpongozó ESMTK I ezen a héten nem lép asztalhoz.   

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015