Asztalitenisz

Két hazai meccsel kezdődik a hét

2016-10-16 Nyomtatás

Az Erzsébeti SMTK hét asztalitenisz-csapata közül hat játszik a nemzeti ünnep előtti héten. Két együttes már hétfőn asztalhoz áll a bajnoki pontokért.

Kattintson a nagyobb mérethez!

A hetet a Budapest II. osztály 2. csoportjában játszó ESMTK III és a 3. csoportban szereplő ESMTK IV kezdi hétfőn, 18.30-kor otthon, az Ady Endre út 98. alatti általános iskola tornatermében. Előbbi a MAFC III-Pancho, utóbbi pedig az ESZVK-Parazsak együttesével csap össze. Másnap, kedden 18 órakor a Budapest-bajnokság I/A osztályban játszó ESMTK I az Asztalitenisz Egyetem SE vendége lesz a VIII., Elnök u. 1. alatt.

A sort 19-én, szerdán 18.30-kor a kerületi II. osztály 1. csoportjában szereplő ESMTK VII folytatja, a gárda az Ady Endre út 98-ban a Szufla SE X együttesével mérkőzik meg. Csütörtökön két csapatunkra vár meccs: a Budapest-bajnokság I/C osztályban játszó ESMTK II a BEAC I-hez látogat a XII., Tamási Áron u. 64. alatti PingPong Házba (kezdés: 18 óra), míg a II. osztály 1. csoportjában küzdő ESMTK V háromnegyed 6-kor csap össze a HCTC-M-K AK II-WAS gárdájával a III., Templom u. 3-5-ben. A kerületi bajnokság I. osztály 3. csoportban pingpongozó ESMTK VI ezen a héten nem játszik. 

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015