Asztalitenisz

Két hazai meccsel indul a hét

2017-05-07 Nyomtatás

Az Erzsébeti SMTK Budapest-bajnokságokban játszó asztalitenisz-csapatai az évad utolsó mérkőzéseire készülnek. Közülük három már hétfőn harcba száll a pontokért, ketten otthon szerepelnek.

Kattintson a nagyobb mérethez!

A Budapest I/C osztályban küzdő ESMTK II hétfőn este fél 7-kor fogadja az Ady Endre út 98. alatti általános iskola tornatermében a Sanitas-BUDO SE V együttesét. Ugyanekkor és ugyanitt a Budapest II. osztály 3. csoportjában játszó ESMTK IV a BPPK SE I-túróSCsusza ellen áll asztalhoz. Szintén a hét első napján, este 18.45-kor a Marczibányi tér 13.-ban, a City Squash Clubban csap össze a Budapest II. osztály 1. csoportjában pingpongozó ESMTK V a Budai XI SE VI-Dunaholding csapatával.

Két nappal később, szerdán 18.30-kor a Budapest II. osztály 2. csoportjában szereplő ESMTK III Puskás DSK III vendége lesz a Puskás Tivadar Távközlési Technikumban, a IX., Gyáli út 22.-ben. A Budapest-bajnokság I/A osztályban játszó ESMTK I pénteken gyarapíthatja pontjait, a piros-fehérek 18 órakor a X., Szállás u. 5-ben meccselnek a Pénzügyőr SE V ellen.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015