Asztalitenisz

Kapkodhatjuk a fejünket

2017-11-05 Nyomtatás

Három asztalitenisz-csapatunk mérkőzését is megnézheti, aki hétfőn este ellátogat az Ady Endre út 98. alatti általános iskolába, és bírja követni a sok párharcot. Az ESMTK V csapatának kétszer kell asztalhoz állnia a héten.

Kattintson a nagyobb mérethez!

A hármas hétindítón a Budapest-bajnokság I/C osztályában szereplő ESMTK II a BKV Előre I, a Budapest-bajnokság II. osztályának 1. csoportjában pingpongozó ESMTK IV a Puskás DSK II, a Budapest-bajnokság II. osztályának 3. csoportjában játszó ESMTK V pedig egy korábbról elhalasztott mérkőzésen a Shopsport SE gárdáját fogadja 18.30-kor Pesterzsébeten. Ugyancsak hétfőn küzd meg a pontokért a Budapest-bajnokság II. osztályának 2. csoportjában az ESMTK III, a piros-fehérek 18.50-kor kezdenek a  Budai XI SE III-Őrmező ellen a Marczibányi téri Ormai László Csarnokban.

Kedden egy csapatunkért szoríthatunk,  a Budapest-bajnokság I/A osztályában szereplő az ESMTK I 18.30-kor csap össze a VIII., Elnök u. 1-ben, a PP Clubban (a képen) a MAFC I gárdájával. Szerdán szintén fél hétkor kezdődik a kerületi bajnokság I. osztályának 3. csoportjában játszó ESMTK VI mérkőzése az Ady Endre úton a Kossuth Nyomda ellen. Az ESMTK V még egyszer megküzd a győzelemért, az erzsébetiek 10-én, pénteken 18 órakor játszanak a X., Porcelán u. 3-9. alatti MAVEX-csarnokban a Kőbánya SC II-vel.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015