Asztalitenisz

Hétfőn hat pontért játszanak

2017-02-05 Nyomtatás

Az Erzsébeti SMTK asztalitenisz-csapatai közül három már hétfőn megküzd a bajnoki pontokért, péntekre pedig egy mérkőzés marad.

Kattintson a nagyobb mérethez!

A hét első napján, február 6-án három erzsébeti együttes játékosai állnak asztalhoz. Este fél hétkor a Budapest-bajnokság I/A osztályban játszó ESMTK I a Kőbánya SC I vendége lesz a X., Porcelán u. 3-9. alatti csarnokban. Ugyanebben az időpontban a Budapest II. osztály 2. csoportjában pingpongozó ESMTK III a Palotai Titánok I gárdáját, míg a Budapest II. osztály 3. csoportjában szereplő ESMTK IV az MTSE I csapatát fogadja Pesterzsébeten, az Ady Endre út 98. alatti általános iskola tornatermében.

Két nappal később, szerdán a Budapest II. osztály 1. csoportjában játszó ESMTK V meccse 18.30-kor kezdődik a Puskás DSK II ellen a IX., Gyáli út 22-ben, a Puskás Tivadar Távközlési Technikumban. A kerületi bajnokság I. osztály 3. csoportjában szereplő ESMTK VI szintén fél hétkor csap össze a Galaxis VSE III együttesével Újpesten, a Fóti út 56. alatt lévő teremben.

Február 9-én, csütörtökön 18.30-kor a kerületi II. osztály 1. csoportjában küzdő ESMTK VI a Galaxis VSE IV csapatát látja vendégül Erzsébeten. Pénteken a Budapest-bajnokság I/C osztályban pingpongozó ESMTK II fél hétkor kezd a Pénzügyőr SE VIII ellen a X., Szállás u. 5-ben található teremben (a képen).

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015