Asztalitenisz

Hármas rangadó hétfőn

2016-02-13 Nyomtatás

Február harmadik hetének első napján az Erzsébeti SMTK asztalitenisz-csapatai közül három játszik otthon, az Ady Endre út 98. alatti általános iskola tornatermében, majd szerdán két újabb együttes szerepel odahaza.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Igazi nagyüzem lesz a hét nyitányán Pesterzsébeten. A Budapest I/C osztályban szereplő ESMTK II már hétfőn este asztalhoz áll, a piros-fehérek 18.30-kor hazai pályán a Szufla SE III gárdáját fogadják. Ugyanekkor az ESMTK IV is harcba száll a bajnoki pontokért, a Budapest II. osztály 2. csoportjában a Ferencvárosi Vasutassal csap össze. A harmadik mérkőzést a kerületi I. osztály 1. csoportjában az ESMTK vívja az FKV Zrt. SK III együttesével, szintén fél 7-kor.

Kedden 18 órakor a Budapest I/C osztályban az ESMTK III a BKV Előre I vendége lesz a Fehér úton, az Örs vezér terei metróvégállomásnál. Szerdán három erzsébeti csapat játékosai ragadnak ütőt. A kerületi I. osztály 3. csoportjában az ESMTK VI 18.30-kor kezd a József Attila Öregfiúk ellen az Ady Endre úton. Szintén otthon játszik fél 7-kor a kerületi II. osztály 1. csoportjában az ESMTK VII a Szufla SE VI gárdájával. A Budapest I/B osztályban az ESMTK I 18 órakor a Honvéd Zrínyi SE ellen idegenben szerepel.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015