Asztalitenisz

Hármas heti rajt

2017-10-15 Nyomtatás

Az Erzsébeti SMTK asztalitenisz-csapatai közül három játszik hétfőn, mindegyik gárda máshol igyekszik megszerezni a bajnoki pontokat. Szerdán viszont kettős mérkőzésre kerül sor Pesterzsébeten.

Kattintson a nagyobb mérethez!

A Budapest-bajnokság I/C osztályában szereplő ESMTK II kezdi a hetet, csapatunk hétfőn 18 órakor a KSI Senior-KFKI SK II vendége lesz a XIV., Istvánmezei út 1-ben. A Budapest-bajnokság II. osztályának 2. csoportjában játszó ESMTK III szintén idegenben lép asztalhoz, a piros-fehérek 18.30-kor a Pénzügyőr SE-vel csapnak össze a VIII., Elnök u. 1 alatt. Ugyanebben az időpontban otthon, az Ady Endre út 98. alatti általános iskola tornatermében mérkőzik meg a Budapest-bajnokság II. osztályának 1. csoportjában pingpongozó ESMTK IV a Sanitas-Budo SE VI gárdájával.

Szintén az „Adyban” lesz a meccse szerdán a Budapest-bajnokság I/A osztályában szereplő az ESMTK I-nek, amely 18.30-kor kezd az MVM SE I ellen, valamint a Budapest-bajnokság II. osztályának 1. csoportjában játszó ESMTK IV-nek, csapatunk a Multi Sport SE I együttesét fogadja. Péntekre egyetlen találkozó marad, a kerületi bajnokság I. osztályának 3. csoportjában küzdő ESMTK VI a Kontyfa SI III gárdájával játszik a Magyar–Kínai Asztalitenisz Klub XV., Szentmihályi út 171. alatti termében (a képen).

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015