Asztalitenisz

Hármas hazai hétindító

2016-05-01 Nyomtatás

Három pesterzsébeti mérkőzéssel kezdődik május első hete az asztalitenisz-bajnokságokban, a többiek a későbbi napokon küzdenek a bajnoki pontokért.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Május első hétfőjén este 18.30-kor az Ady Endre út 98. alatti általános iskola tornatermében három csapatunk áll asztalhoz. A Budapest I/B osztályban játszó ESMTK I a Budai XI SE III gárdáját, a Budapest I/C osztályban szereplő ESMTK III a Pestújhelyi SC III együttesét, míg a kerületi I. osztály 1. csoportjában pingpongozó ESMTK V a Galaxis SE I csapatát fogadja.

Három nappal később, csütörtökön este fél hétkor a kerületi I. osztály 3. csoportjában küzdő ESMTK VI a Palotai Titánok SE I vendége lesz a XV., Énekes u. 12. alatt.

A hét három ESMTK-meccsel zárul. Pénteken háromnegyed 6-kor a Budapest I/C osztályban szereplő ESMTK II a Malév SC III-hoz látogat a XVIII., Nagyszalonta u. 25. alatt lévő sporttelepre. A Budapest II. osztály 2. csoportjában játszó ESMTK IV mérkőzése 18 órakor kezdődik a KSI SE IX ellen a XIV., Istvánmezei út 1-3. alatti KSI-teremben. A kerületi II. osztály 1. csoportjában küzdő ESMTK VII Palotai Titánok SE II elleni meccsén fél 7-kor indul útjára a labda az Énekes utcában.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015