Asztalitenisz

Hárman otthon, négyen idegenben

2016-11-13 Nyomtatás

November közepén az Erzsébeti SMTK asztalitenisz-csapatai közül három játszik hazai teremben, négy együttes vendégként küzd meg aktuális riválisával.

Kattintson a nagyobb mérethez!

A hét első napján két erzsébeti csapat kezdheti meg pontjai gyarapítását. Az Ady Endre út 98. alatti általános iskola tornatermében 18.30-kor a Budapest II. osztály 2. csoportjában játszó ESMTK III a KSI SE VII, a Budapest II. osztály 3. csoportjában szereplő ESMTK IV pedig Pestújhelyi SC IV ellen lép asztalhoz. Másnap, kedden 18 órakor a Budapest-bajnokság I/C osztályban szereplő ESMTK II a BKV Előre I vendége lesz a X., Fehér út 1. alatt.

A szerdai játéknapon három erzsébeti együttes mérkőzik meg riválisával. A Budapest-bajnokság I/A osztályban pingpongozó ESMTK I 18.30-kor a BVSC-Zugló SI IV vendége lesz a XIV., Szőnyi út 2.-ben, a vasutasok sporttelepén. A II. osztály 1. csoportjában küzdő ESMTK V az ABC Centerline III gárdájával találkozik 18.30-kor a Gundel Károly Szakközépiskola (a képen) tornatermében, a IX, Ecseri út 7-ben. A kerületi bajnokság I. osztály 3. csoportban szereplő ESMTK VI otthon, az Ady Endre úton csap össze 18.30-kor a Cavour ASK-val. A hét zárásaként a kerületi II. osztály 1. csoportjában játszó ESMTK VII a MAFC V-tel küzd meg a pontokért a VIII., Elnök u. 1-ben, a Joo Pont-teremben. 

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015