Asztalitenisz

Hárman otthon, négyen idegenben

2016-04-17 Nyomtatás

Három mérkőzéssel kezdődik a hét az Erzsébeti SMTK asztalitenisz-csapatai számára, a többiek a következő napokon küzdenek meg a pontokért.

Kattintson a nagyobb mérethez!

A hét első napján este 18.30-kor az Ady Endre út 98. alatti általános iskola tornatermében három csapatunk is asztalhoz áll. A Budapest I/B osztályban játszó ESMTK I a Budapest-Zugló SI IV együttesével csap össze, a Budapest I/C osztályban szereplő ESMTK III a Szufla SE III gárdájával mérkőzik, míg a kerületi I. osztály 1. csoportjában pingpongozó ESMTK V a KFKI BB Rt. V csapatával játszik.

Két nappal később, szerdán két csapatunkra vár feladat. A Budapest I/C osztályban szereplő ESMTK II este fél hétkor a Budapest-Zugló SI V vendége lesz a Szőnyi úti BVSC-sporttelepen. A Budapest II. osztály 2. csoportjában küzdő ESMTK IV 18 órakor kezd Csepelen, a Központi út 17-19. alatt a Csepeli VAKE I ellen.

A sort csütörtökön két erzsébeti gárda zárja, mindkettő idegenben. A kerületi I. osztály 3. csoportjában játszó ESMTK VI 18 órakor az Istvánmezei úton, a KSI-kisteremben mérkőzik meg a KSI SE-DATORG II-vel. A kerületi II. osztály 1. csoportjában pingpongozó ESMTK VII ugyanebben az időpontban az I., Kosciuszko Tádé u. 1-3. alatt lévő LIA Alapítványi Iskolában a MAFC V együttesével játszik.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015