Asztalitenisz

Hárman már hétfőn játszanak

2017-04-23 Nyomtatás

Az Erzsébeti SMTK asztalitenisz-csapatai közül hétfőn hárman is harcba szállnak a bajnoki pontokért, de csupán egy gárda játszik hazai teremben, az Ady Endre úton.

Kattintson a nagyobb mérethez!

A hétfői játéknap egyetlen hazai mérkőzésén a Budapest I/C osztályban szereplő ESMTK II 18.30-kor fogadja az Ady Endre út 98. alatti általános iskola tornatermében az OTP SK II együttesét. Idegenben próbálja meg gyarapítani pontjait a Budapest II. osztály 2. csoportjában küzdő ESMTK III, amely 18 órakor a BKV Előre III vendége lesz a X. kerületi Fehér úton, az Örs vezér terénél, a metró járműtelepen (a képen), valamint a Budapest II. osztály 3. csoportjában játszó ESMTK IV, amely szintén 18 órakor kezd a Szufla SE V-Ragazzart ellen a X., Porcelán u. 3-9. alatti teremben.

Két nappal később, szerdán este fél 7-kor otthon találkozik a Budapest-bajnokság I/A osztályban szereplő ESMTK I a MAVEX SE III gárdájával. Pénteken 18.45-kor küzd meg a bajnoki pontokért a Budapest II. osztály 1. csoportjában pingpongozó ESMTK V, amely a Budai XI SE VII-hez látogat a Marczibányi téri Ormai László Sportcsarnokba. 

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015