Asztalitenisz

Fele itt, fele ott

2017-11-19 Nyomtatás

Az Erzsébeti SMTK asztalitenisz-csapatai közül három otthon játszik az előttünk álló héten, három pedig vendégként igyekszik majd minél jobb eredményt elérni.

Kattintson a nagyobb mérethez!

A hetet két együttesünk indítja, mindkettő hazai „pályán”, az Ady Endre út 98. alatti általános iskola tornatermében. A Budapest-bajnokság I/C osztályában játszó ESMTK II a Lendület SE I-PPKO, a Budapest-bajnokság II. osztályának 1. csoportjában szereplő ESMTK IV pedig a BPPKE SE I-túróSCsusza gárdáját fogadja, mindkét találkozó 18.30-kor kezdődik.

Másnap, kedden a Budapest-bajnokság II. osztályának 2. csoportjában pingpongozó ESMTK III lesz érdekelt. A piros-fehérek 18.45-kor a XIX., Vécsey u. 9-13. alatt (a képen), a Waldorf Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium tornatermében állnak asztalhoz a KIWI SE ellen.

Szerdán ismét két erzsébeti csapat küzd majd a bajnoki pontokért, de különböző helyszíneken. A Budapest-bajnokság I/A osztályában játszó ESMTK I 18.50-kor kezd a Marczibányi téri Ormai László Asztalitenisz Csarnokban a Sanitas-BUDO SE III-Autóklub együttese ellen, míg a kerületi bajnokság I. osztályának 3. csoportjában küzdő ESMTK VI meccse 18.30-kor indul Pesterzsébeten, az Ady Endre út 98-ban.

A hetet pénteken a Budapest-bajnokság II. osztályának 3. csoportjában csatázó ESMTK V zárja. Csapatunk 18.50-kor csap össze az Ormai László Asztalitenisz Csarnokban a Budai XI X gárdájával.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015