Asztalitenisz

Évzárás három hazai meccsel

2016-05-08 Nyomtatás

Az alacsonyabb osztályú asztalitenisz-bajnokságokban elérkezett a szezon utolsó fordulója. Az Erzsébeti SMTK hat csapata játszik a héten az utolsó megszerezhető pontokért, közülük hárman hazai környezetben zárják a 2015–16-os évadot.

Kattintson a nagyobb mérethez!

A Budapest I/C osztályban szereplő ESMTK II hétfőn este 18.30-kor az Ady Endre út 98. alatti általános iskola tornatermében a Vármajori SE II együttesével csap össze. Ugyanekkor és ugyanitt áll asztalhoz a Budapest II. osztály 2. csoportjában küzdő ESMTK IV, a piros-fehérek vetélytársa a MAFC III Pancho lesz. A Budapest I/B osztályban játszó ESMTK I a Kispest SE II gárdájával mérkőzik meg 18 órakor a XIX., Nádasdy u. 98. alatt.

Másnap, 9-én, kedden 18.30-kor kezdődik a játék a XIV., Szőnyi út 2. alatt, ahol a Budapest I/C osztályban szereplő ESMTK III a BVSC-Zugló Senior II vendége lesz. A kerületi I. osztály 1. csoportjában pingpongozó ESMTK V mérkőzése 18-kor indul a XIV., Istvánmezei út 1-3-ban a KSI SE X.-MIKI II ellen. A kerületi I. osztály 3. csoportjában szereplő ESMTK VI már befejezte a szezont, míg a kerületi II. osztály 1. csoportjában játszó ESMTK VII 11-én, szerdán este fél 7-től Pesterzsébeten küzd a Rákosmente AK III-mal szemben. 

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015