Asztalitenisz

Erzsébeti négyes szerdán

2017-09-10 Nyomtatás

Szeptember második hetében a második fordulóra kerül sor a budapesti asztalitenisz-bajnokságokban. Az Erzsébeti SMTK csapatai közül ezúttal csupán egy küzd majd a pontokért hétfőn, szerdán viszont négy mérkőzésen is szoríthatunk a piros-fehérek sikereiért.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Nyitányként szeptember 11-én, hétfőn 18.30-kor a Budapest-bajnokság I/C osztályában szereplő ESMTK II játékosai állnak asztalhoz otthon, az Ady Endre út 98. alatti általános iskola tornatermében. A rivális az OTP SK II lesz.

Két nappal később, 13-án, szerdán nagyüzem lesz az erzsébetiek számára. A Budapest-bajnokság II. osztályának 2. csoportjában pingpongozó ESMTK III és a Budapest-bajnokság II. osztályának 3. csoportjában szereplő ESMTK V egyaránt hazai „pályán” játszik, 18.30-tól a Puskás DSE III, illetve a KSI SE VI lesz az ellenfél. Idegenben kísérli meg a pontszerzést 18 órától a Budapest-bajnokság II. osztályának 1. csoportjában küzdő ESMTK IV, Kispesten, a Nádasdy u. 98. alatti Gábor Áron Általános Iskolában (a képen) a Kispest SE IV vár a piros-fehérekre. A Budapest-bajnokság I/A osztályában az ESMTK I 18.15-kor csap össze a X. kerületi Porcelán utcai teremben a Szufla SE I gárdájával.

A kerületi bajnokság I. osztályának 3. csoportjában szereplő ESMTK VI ebben a fordulóban szabadnapos.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015