Asztalitenisz

Elkezdik az asztaliteniszezők is

2016-08-31 Nyomtatás

Indul a tanév és indul a pontvadászat is az alsó osztályú asztalitenisz-bajnokságokban. Az Erzsébeti SMTK-t a 2016–17-es évadban is hét csapat képviseli, és szeptember elején mindegyik lejátssza első mérkőzését.

Kattintson a nagyobb mérethez!

A nyári szünet után az asztaliteniszezők is újra bajnoki pontokért küzdenek. Az Erzsébeti SMTK hét együttese közül csak kettő kezdi otthon a bajnokságot, a többiek idegenben próbálnak meg sikert aratni.

A Budapest-bajnokság I/C osztályban szereplő ESMTK II és a II. osztály 3. csoportjában játszó ESMTK IV szeptember 5-én, hétfőn 18.30-kor, hazai „pályán”, az Ady Endre út 98. alatti általános iskola tornatermében lép először asztalhoz. Előbbi a Sanitas-Budo SE IV, utóbbi pedig az Igazságügyi SC I ellen szeretne két pontot szerezni. A II. osztály 1. csoportjában küzdő ESMTK V 6-án, kedden, 18.45-kor a Sanitas-Budo SE VI gárdájával csap össze Marczibányi téri Ormai-csarnokban.

A következő napon, 7-én, szerdán két csapatunk meccsel. A Budapest-bajnokság I/A osztályban szereplő ESMTK I a KSI SE III, míg a II. osztály 2. csoportjában játszó ESMTK III 17.45-kor a KSI Senior-KFKI SK IV vendége lesz az Istvánmezei út 1-3. alatti csarnokban. Másnap, 8-án, csütörtökön a kerületi bajnokság I. osztály 3. csoportban pingpongozó ESMTK VI 18 órakor lép asztalhoz az Elnök utca 1. alatti Joo Pont-teremben a Semilab ASK ellen. A hetet a kerületi II. osztály 1. csoportjában szereplő ESMTK VII zárja, csapatunk 17.30-kor a XIX. kerületi Gábor Áron iskola tornatermében (Nádasdy u. 98.) mérkőzik meg a Kispest SE Utánpótlás II együttesével.     

 

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015