Asztalitenisz

Egész héten pingpong

2017-11-12 Nyomtatás

Nem szokványos hét előtt állnak az Erzsébeti SMTK asztalitenisz-csapatai: minden nap játszik valamelyik együttes a bajnoki pontokért.

Kattintson a nagyobb mérethez!

A hét első napján, hétfőn máskor nagyüzem van, most csak egy találkozóra kerül sor. A Budapest-bajnokság II. osztályának 2. csoportjában szereplő ESMTK III a Budai XI SE VII együttesét fogadja 18.30-kor az Ady Endre út 98. alatti általános iskola tornatermében. Kedden 18.15-kor kezdődik a Budapest-bajnokság I/C osztályában játszó ESMTK II mérkőzése a Szufla SE III ellen Zuglóban, a Róna utcai Postás-csarnokban.

Szerdán két csapatunk is asztalhoz áll. Otthon, Pesterzsébeten küzd meg a Budapest-bajnokság I/A osztályában csatázó az ESMTK I a Budai XI SE I, valamint a Budapest-bajnokság II. osztályának 3. csoportjában pingpongozó ESMTK V a MAFC III gárdájával, mindkét összecsapáson 18.30-kor indul a játék. Utóbbi együtteshez, az ESMTK V-höz kapcsolódó érdekesség, hogy a legutóbbi fordulóban Klampár Tiborral is játszhattak a piros-fehérek. A csoport egyik legjobbjának, a Shopsport SE-nek ugyanis kulcsembere a világ- és Európa-bajnok klasszis, aki még 64 évesen is kiemelkedik az amatőrök mezőnyéből, s mind a négy meccsét játszmaveszteség nélkül hozta.

Csütörtökön a Budapest-bajnokság II. osztályának 1. csoportjában szereplő ESMTK IV a Törekvés SE-hez látogat, a kőbányai Bihari úti sporttelepen 18.30-kor kezdődik a mérkőzés. A hetet a kerületi bajnokság I. osztályának 3. csoportjában küzdő ESMTK VI zárja, csapatunk a IX., Koppány u. 2-4-ben, a TopSpin AC termében (a képen) csap össze 17.30-kor a József Attila Öregfiúk gárdájával.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015