Asztalitenisz

Csak hárman játszanak otthon

2016-12-04 Nyomtatás

Két hazai meccsel indul a hét az erzsébeti asztalitenisz-csapatok számára. A folytatásban négyen is idegenben szeretnének minél jobban szerepelni.

Kattintson a nagyobb mérethez!

A hét első napján két erzsébeti csapat lép asztalhoz, és mindkettő otthon, az Ady Endre út 98. alatti általános iskola tornatermében gyarapíthatja pontjai számát. December 5-én, hétfőn 18.30-kor a Budapest-bajnokság I/C osztályban szereplő ESMTK II a BVSC-Zugló SI V, a II. osztály 3. csoportjában játszó ESMTK IV pedig a Honvéd Zrínyi SE II ellen mérkőzik. Másnap, Mikuláskor, 18 órakor a kerületi bajnokság I. osztály 3. csoportjában pingpongozó ESMTK VI a Szufla SE VIII-RagazzArt Rossineri gárdájával csap össze a zuglói Postás-csarnokban (Róna u. 86.).

Szerdán szintén egy csapatunk meccsel. A kerületi II. osztály 1. csoportjában küzdő ESMTK VII az Ady Endre úton fogadja 18.30-kor a Kontyfa Sportiskola III együttesét. Nyolcadikán, csütörtökön ugyancsak egy erzsébeti gárda áll asztalhoz. A Budapest II. osztály 1. csoportjában szereplő ESMTK V a Lendület SE I-Ybl Tervező vendége lesz az V., Bécsi u. 1. alatt.  

A hetet pénteken két mérkőzéssel zárják az ESMTK csapatai. A Budapest-bajnokság I/A osztályban játszó ESMTK I a Fehér úti BKV-csarnokban (a képen) találkozik az OTP SK I gárdájával, míg a Budapest II. osztály 2. csoportjában pingpongozó ESMTK III a X., Porcelán u. 3-9. alatti Mavex-terembe látogat a Kőbánya SC II-höz.

 

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015