Asztalitenisz

A tizenharmadik kör

2016-11-28 Nyomtatás

Az Erzsébeti SMTK asztalitenisz-csapatai a tizenharmadik forduló mérkőzéseit játsszák november végén, december elején.

Kattintson a nagyobb mérethez!

November 28-án, hétfőn három együttesünk lép asztalhoz. A Budapest I/C osztályban szereplő ESMTK II az OTP SK II vendégeként 18 órakor a Fehér úti BKV-teremben játszik, míg a Budapest II. osztály 2. csoportban küzdő ESMTK III és a II. osztály 3. csoportban pingpongozó ESMTK IV 18.30-kor otthon, az Ady Endre út 98. alatti általános iskola tornatermében fogadja a BKV Előre III, illetve a Szufla SE V-Ragazzart gárdáját.

Egy nap szünet után, szerdán fél hétkor szintén hazai „pályán” játszik a Budapest II. osztály 1. csoportban szereplő ESMTK V, az ellenfele a Budai XI SE VII lesz. Ugyanakkor, ugyanott száll harcba a pontokért a kerületi bajnokság I. osztályának 3. csoportjában játszó ESMTK VI, amely a HCTC III csapatával csap össze.

Decemberben először a Budapest I/A osztályú ESMTK I mérkőzik, csütörtökön 18 órakor a MAVEX SE III lesz a riválisa a X., Porcelán u. 3-9. alatti teremben (a képen). Pénteken 18 órakor szintén itt áll asztalhoz a kerületi bajnokság II. osztályának 1. csoportjában szereplő ESMTK VII az OFTECH ellen.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015