Asztalitenisz

A jövő pingpongosaiért

2016-06-29 Nyomtatás

Az Erzsébeti SMTK asztalitenisz-szakosztályának terveiben évek óta szerepel az utánpótlás-nevelés. Tavaly szeptembertől heti rendszerességgel, péntekenként sikerült ezt megvalósítani.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Az erzsébetiek örülnek annak, hogy folyamatosan bővül a létszám, és legutóbb már hét csapatuk játszott a különböző bajnokságokban, de azt szeretnék, ha hosszú távon a helyi fiatalokra épülne a szakosztály. Lassan egy éve, hogy az egyik, szakedzői végzettséggel rendelkező játékos foglalkozik hetente egyszer a játék iránt érdeklődő fiúkkal és lányokkal.

– Reményeink szerint a gyerekek számának növekedésével a heti edzések mennyiségét is tudjuk majd növelni – magyarázta Szabados Márta szakosztályvezető. – Manapság már tizenkét asztalon tudunk edzéseket tartani. A további szakmai fejlődés érdekében céljaink között szerepelnek jobb felszerelések és egy adogatógép beszerzése. Ezek elengedhetetlen feltételei a megfelelő felkészülésnek, a jó eredmények elérésének és az utánpótlás nevelésének.

Az ESMTK asztalitenisz-szakosztálya továbbra is várja azok jelentkezését, akik szívesen lennének tagjai egy olyan közösségnek, ahol a jó hangulat mellett komoly edzések és versenyzési lehetőségek is vannak. Ennek érdekében a piros-fehéreknél 2016 szeptemberétől asztalitenisz-oktatás indul 7–11 éves gyerekek számára. A helyszín a XX., Ady Endre u. 98. alatti általános iskola tornaterme. Jelentkezni Szabados Márta szakosztályvezetőnél lehet (telefon: 20/580-7137, e-mail: emarta1@freemail.hu)

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015