Asztalitenisz

A győzelemért hétfőtől péntekig

2016-03-13 Nyomtatás

Az Erzsébeti SMTK asztalitenisz-csapatai közül a nemzeti ünnep hetében hat játszik mérkőzést, a VII-es számú együttes ezúttal nem lép asztalhoz.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Két csapat már 14-én, hétfőn harcba száll a bajnoki pontokért. A Budapest I/C osztályban szereplő ESMTK II 18.30-kor otthon, az Ady Endre út 98. alatti általános iskola tornatermében játszik a KSI Senior-KFKI SK II gárdájával. A Budapest II. osztály 2. csoportjában küzdő ESMTK IV ugyanekkor ugyanitt a KSI Senior-KFKI SK IV együttesével csap össze.

A Budapest I/C osztályban játszó ESMTK III 16-án, szerdán 18.15-kor Zuglóban, a Postás-sporttelepen mérkőzik meg az MTK Budapest II-vel. Idegenben próbál szerencsét a kerületi I. osztály 1. csoportjában szereplő ESMTK V is, amely szerdán 18.30-kor a Gyáli út 22. alatt meccsel a Gamma SE I csapatával. Szintén este fél hétkor kezdődik a kerületi I. osztály 3. csoportjában az ESMTK VI találkozója a Budai XI SE VIII együttesével, a helyszín az Ady Endre úti iskola.

A hetet a Budapest I/B osztályban pingpongozó ESMTK I zárja. A piros-fehérek 18 órakor csapnak össze az OTP SK I gárdájával az Örs vezér terén, a metróvégállomásnál lévő BKV-teremben.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015